Koningsspelen op de Sint Maartenschool.

Alle kinderen van de Sint Maartenschool deden mee aan de Koningsspelen. De dag begon met een prachtige openingshandeling.

De 3 jarige kinderen Jesse (4 jaar), Dytmer en Fabian (beide 5 jaar) mochten als openingshandeling aan het begin van de dag de vlag hijsen.

Dat werd gevolgd door een optreden van Marieke, Isa, Nadine, Jessie en Marleen met de dans ‘Bewegen is gezond’. Dat was een knallend en swingend begin van de dag. Daarna gingen de kinderen naar binnen voor hun Koninklijk ontbijt!

Vervolgens was het sporten aan de beurt. De kleuters en de kinderen van de groepen 3 en 4 hadden spelletjes op het schoolplein. Ze werden daarbij begeleid door vele ouders. De kinderen van de groepen 5 hadden een spelcircuit terwijl de groepen 6 naar het sportveld gingen voor een atletiekdag. De oudste kinderen, de leerlingen van de groepen 7 en 8 hadden een prachtige triatlon: fietsen, hardlopen en zwemmen. De verzorging van het natje en het droogje was in de deskundige handen van de oudervereniging van de school. Een prachtige en sportieve dag zo vlak voor de vakantie.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *