Koningsspelen op de Sint Maartenschool.

Alle kinderen van de Sint Maartenschool deden mee aan de Koningsspelen. De dag begon met een prachtige openingshandeling.

De 3 jarige kinderen Jesse (4 jaar), Dytmer en Fabian (beide 5 jaar) mochten als openingshandeling aan het begin van de dag de vlag hijsen.

Dat werd gevolgd door een optreden van Marieke, Isa, Nadine, Jessie en Marleen met de dans ‘Bewegen is gezond’. Dat was een knallend en swingend begin van de dag. Daarna gingen de kinderen naar binnen voor hun Koninklijk ontbijt!

Vervolgens was het sporten aan de beurt. De kleuters en de kinderen van de groepen 3 en 4 hadden spelletjes op het schoolplein. Ze werden daarbij begeleid door vele ouders. De kinderen van de groepen 5 hadden een spelcircuit terwijl de groepen 6 naar het sportveld gingen voor een atletiekdag. De oudste kinderen, de leerlingen van de groepen 7 en 8 hadden een prachtige triatlon: fietsen, hardlopen en zwemmen. De verzorging van het natje en het droogje was in de deskundige handen van de oudervereniging van de school. Een prachtige en sportieve dag zo vlak voor de vakantie.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.