Koningsnacht in de Bolswarder Horeca

BOLSWARD – Ook dit jaar organiseert de Bolswarder horeca weer traditioneel de nacht van Oranje.

Op de vooravond van koningsdag doen dit jaar een recordaantal kroegen van 7 kroegen mee. Alle zaken zullen vanaf 21:00 uur een band, act of dj hebben spelen die er een spetterende show van maken. Door middel van een polsbandje wat voor 5 euro per persoon bij elke gelegenheid gekocht kan worden is het mogelijk om overal te genieten van de muziek.

De Bolswarder Greyhair Johnny Band speelt in cafe de Blauwpoort de pannen van het dak. In cafe de Hut van Oom Tom zal het zangduo To Go Lucky hun repertoire ten gehore brengen. De 4 heren van de band Black Roses zullen hun instrumenten uitpakken in cafe ’t Diekje. Bij cafe Bollocks zal dj Jardinero de platen ten gehore brengen. Danscafe de Prins pakt uit met het concept Candy Club. Steff da Campo en Henry Shelter zijn de twee dj’s die achter the wheels of steel staan en samen met MC Roberto Tan gaat het dak er af. In cafe De Posthoorn zullen de Lazy Lads op het podium staan en bij de Wijnberg staat dj Lex in de dj-booth.

Speciaal voor alle evenementen die de horeca in Bolsward gezamenlijk organiseert, is er een facebookpagina aangemaakt waarbij iedereen op de hoogte kan blijven. Deze pagina is te volgen via Facebook.com/BolswardEvents

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.