Koning Sloddervos zoekt zijn kroon

Op Koningsdag zullen er in Bolsward veel koningen en koninginnen rondlopen.

De basisschoolleerlingen hebben op school een verhaal gehoord over de zoekgeraakte kroon. Omdat koning Sloddervos zijn kroon niet kon vinden in zijn enorme paleis, knutselde hij er zelf een. Kinderen uit Bolsward mogen via een stappenplan, net als koning Sloddervos, hun eigen kroon knutselen voor Koningsdag en worden gevraagd deze op 27 april te dragen. Met de waardebonnen, die op 27 april voorafgaand aan de aubade uit worden gedeeld, maken zij hun koningsoutfit in de stad compleet.

Er zijn grote prijzen te winnen voor kinderen die in hun koninklijke outfit op de foto gaan en deze op de Facebookpagina van Jumbo Kooistra Bolsward plaatsen.
Op school hebben de kinderen onderstaande flyer met alle info meegekregen. Via de website van Jumbo Kooistra Bolsward kom je terecht bij de koningsknutsel: www.jumbokooistra.nl/koningsdag.

Aan alle kinderen van Bolsward: Start dit weekend gelijk met de leuke en uitgebreide knutselopdracht, zodat je kroon op tijd af is en je misschien wel in de prijzen valt!
Het verhaal over de zoekgeraakte kroon is terug te lezen op de website van Made by ÚS, via deze link: http://www.madeby-us.nl/index.php/online-knutselclub-3/de-zoekgeraakte-kroon/
[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.