Kom ontmoeten & beleven tijdens Bolsward Connect

BOLSWARD –Zaterdag 18 november van 10:30 tot 12:30 opent de bibliotheek van Bolsward haar deuren voorBolsward Connect. Het doel van Bolsward Connect is lokale Bolswarders en nieuwkomers met elkaar te verbinden.In de bijeenkomst van 18 november staat de waarde en inzet van vrijwilligerswerk centraal en kunnen de bezoekers ontdekken wat zij hierin voor elkaar kunnen betekenen.

Bolsward Connect vindt vanaf nu eens per maand plaats. Elke bijeenkomst staat in het teken van een ander thema met bijpassende activiteiten. Onder het genot van muziek, hapje & drankjes en vooral veel gezelligheid, wordt er tijdens Bolsward Connect kennis gemaakt, geleerd, beleefd en gedeeld.

Bolsward Connect komt voort uit een samenwerking tussen Gemeente Súdwest-Fryslân, Bibliotheken Mar en Fean, diverse inburgeringsscholen, lokale vrijwilligersorganisaties en sociaal ondernemers HoomanNassimi en Sanne Kroezen. Samen willen zij bijdragen aan een inclusieve samenleving waarin nieuwkomers maatschappelijk betrokken zijn.

De volgende editie van Bolsward Connect is op zaterdag 16 december. De bijeenkomsten zijn gratis bij te wonen en alle inwoners van Bolsward zijn van harte welkom.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *