Kom in de kerstsfeer met het Bolswarder popkoor ALLROUND

Samen met ‘Popkoar Wytmarsum’ en ‘De Gitaar Academie’ uit Witmarsum zingt ons popkoor ‘Allround’ weer een prachtig kerstrepertoire voor u!

 Op 17 december bent u allen van harte welkom in Het Keerpunt, aan de Burgemeester Praamsmalaan nr. 35 in Bolsward. Om 19.30 uur is de zaal open en om 20.00 uur begint ons concert.

De entree bedraagt 5,- euro p.p.

Behalve luisteren en in de kerstsfeer komen, kunt u de bekende nummers uit volle borst meezingen. Misschien vindt u het wel zo leuk dat u zich bij ons popkoor aanmeldt! We zijn op zoek naar stemmen van alle partijen en ook zouden we er heel graag een groep mannen bij willen.

Iedere dinsdagavond oefenen we van 20.00 – 21.30 uur in ‘Ons Gebouw’ naast de Broerekerk in Bolsward. Kom gerust eens langs en zing een avond mee!

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.