Knuffelhond Kareltje zoekt zijn baasje

Gistermiddag hing er bij de bushalte van lijn 92 op het Laag Bolwerk een klein knuffelhondje over het hek. En voor een kind is er niets ergers te bedenken dan dat het zijn knuffeldier kwijt is.

 

Vandaar dat redactielid Ton Visser zich direct ontfermde over het knuffeldiertje. Via Facebook en Twitter werd de oproep geplaatst dat er een knuffelhondje gevonden was. In de hoop dat het bericht terecht zou komen bij de papa en of mama van het kindje die zijn hondje mist.

De verschillende berichten op Twitter werden meer dan 100 keer gedeeld en ook op Facebook was het bereik groot. Ruim 5000 mensen lazen het bericht van de vermissing. Vandaar dat er ook een speciale Facebook pagina voor het hondje werd opgezet. Want om Kareltje nu zomaar in een hoek neer te leggen dat ging Ton iets te ver. En ook die actie verloopt succesvol. In slechts een paar uur kreeg Kareltje al 340 likes op Facebook. Op de pagina houden Kareltje en Ton bij hoe het gaat met de zoektocht en wat Kareltje zoal beleeft.

Even leek het erop dat Kareltje alweer snel bij zijn baasje kon zijn. Een moeder van het baasje leek Kareltje te herkennen en kwam op visite. Maar helaas “ons”  Kareltje was niet het vermiste knuffeldier van hun dochter en moest Kareltje de nacht doorbrengen bij zijn tijdelijke baasje.

Heeft u vrienden die Kareltje herkennen als het vermiste knuffeldiertje van hun kinderen? Ze kunnen contact opnemen met de redactie van TV Bolsward info@tvbolsward.nl

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.