Knuffeldief ook in Bolsward actief

Dinsdagavond werd in het programma Opsporing Verzocht aandacht besteed aan een vrouwelijke knuffeldief.

Knuffeldieven zijn een groep criminelen die ouderen met een smoes of geweld omhelzen om daarna razendsnel hun sieraden te stelen. In het programma van dinsdag ging het om zaken die zich in Oost-Nederland afspeelden, maar voor een kijker uit Bolsward leverde de uitzending een slechte herinnering op.

De man werd slachtoffer van de knuffeldief op donderdag 4 september 2014. De man had aan het einde van de middag geld gepind en bij terugkeer bij zijn auto werd  hij aangesproken door een vrouw.

Die vroeg of hij geld wilde geven voor gehandicapte kinderen, hij moest hiervoor een formulier invullen. Ondertussen werd het net gepinde geldbedrag uit zijn portemonnee gehaald. Er is destijds ook aangifte gedaan bij de politie maar de familie van het slachtoffer hoopt dat door de uitzending en het in het nieuws brengen in onze regio er alsnog mensen zijn die meer weten. Zij kunnen zich melden via 0900-8844 en aangeven dat het om de knuffeldieven gaat.

 

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.