Klik niet op de link van bol.com

Bol.com waarschuwt klanten voor een e-mail die afkomstig lijkt van het bedrijf. Bij deze mail zit een bijlage waarmee software geïnstaleerd word op de computer. Daardoor zijn bestanden versleuteld en niet meer te benaderen voor de eigenaar.

Bol.com heeft zijn klanten laten weten: ,,Wij adviseren iedereen die een e-mail met een zip-file uit onze naam ontvangt, de bijlage niet te openen en de e-mail direct te verwijderen. Bol.com waarschuwt onder andere via Twitter het mailtje direct te verwijderen.

Ook in Bolsward blijken mensen op de link geklikt te hebben, onze eigen IT beheerder is vrijdag benaderd door een gedupeerde  om het probleem op te lossen. Maar ook hij kon de oplossing niet vinden, zijn advies:”Klik niet op die link”!

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.