Kleintje Dansfestival in Bloemkamp

In woon, zorg en behandelcentrum Bloemkamp stond vrijdag in het teken van de dans.

Vanwege NL Doet hadden de medewerkers en een flinke groep vrijwilligers een mini dansfestival georganiseert. Zo was onder andere stijldansen, ballet, folklore, rolstoeldansen en kinderdansen te bezien.

Het Oranje Fonds organiseert op 20 en 21 maart 2015, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

Vandaag wordt er nog geklust op de Stipe, in de Fugelkrite, op de tennisbaan, op de Blinker en gaan de bewoners van Talant Kerkstraat een gezellig dagje uit.

 

Foto’s Roelie Anema

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.