Kleinschalige kinderopvang bij Noukies Kinderopvang in Bolsward

Noukies Kinderopvang is een kleinschalige opvang voor kinderen van 0-4 jaar. Voor hen is er iedere dag hetzelfde gezicht in een huiselijke omgeving.

Kinderopvang is een onderwerp wat erg speelt bij veel (jonge) ouders. Er zijn verschillende mogelijkheden, waaronder gastouderopvang. Deze professionele vorm van opvang biedt diverse voordelen voor ouders.

Het kind wordt opgevangen in huiselijke omgeving en de ouders hebben recht op kinderopvangtoeslag. Deze vorm van opvang is vaak voordeliger. Mede omdat de ouder per uur betaald en niet per dagdeel.

Noukies Kinderopvang is zo’n kleinschalige opvang voor kinderen van 0-4 jaar. Eigenaresse Anouk Wijnia is op maandag, dinsdag en donderdag het vertrouwde gezicht voor de opvangkinderen. Er mogen dagelijks 5 kinderen komen in de opvang, waardoor de groep overzichtelijk is en er veel individuele aandacht is voor elk kind.

Anouk Wijnja van Noukies Kinderopvang: “Ik vind rust en regelmaat erg belangrijk in de opvoeding van onze eigen 3 kinderen. Dus werk ik bij Noukies ook op die manier.”

Meer informatie over Noukies Kinderopvang en gastouderopvang: www.noukieskinderopvang.nl.

 

 

 

 

 

 

 

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.