Kledingbus Súdwest-Fryslân maakt kans op de “Kern met Pit”-Trofee

De Kledingbus SWF maakt kans op de “Kern met Pit”-Trofee en een extra geldbedrag van minimaal € 1500,-.

Kern met Pit is een initiatief van Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij (KNHM). Kern met Pit daagt mensen uit om hun droom voor de buurt binnen een jaar te realiseren! Het kan om allerlei ideeën gaan: van het opzetten van een buurtmoestuin tot het organiseren van een dorpstoneelstuk, als het je directe omgeving maar verbetert of een impuls geeft.

De Kledingbus SWF heeft zich het afgelopen jaar ook ingeschreven als Kern met Pit-deelnemer en is door de selectie heen gekomen. Aangezien het project Kledingbus binnen een jaar is gerealiseerd krijgt de stichting sowieso € 1.000,- . Maar naast de € 1000,- kan het project ook worden gekozen als trofeewinnaar voor de provincie Fryslân en  dingt vervolgens mee naar de Gouden Pit ter waarde van €3000,-.

Op 20 januari 2018 is er in elke provincie een prijsbijeenkomst voor de projecten die aan de editie van 2017 hebben meegedaan. Tijdens deze bijeenkomst worden de predicaten en de cheques van €1000, – uitgereikt aan de projecten die hun doelen hebben behaald. De kledingbus is er daar dus één van! Daarnaast krijgt, per provincie, één project een extra blijk van waardering: de Kern met Pit trofee en een extra geldbedrag van €1500,-.

De trofeewinnaar wordt als volgt bepaald:

Stem dus op de kledingbus swf. Zo kunt u een bijdrage leveren aan dit mooie project zodat de bus ook in 2018 kan blijven rijden en zo zorgen voor meer verbinding en betrokkenheid in Sudwest Fryslân!

Stemmen voor de kledingbus doet u via de website www.kernmetpit.nl

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.