Kledingbus Bolsward genomineerd voor Inspiratieprijs van Kansfonds

Het diaconaal opbouwwerk van de Zalige Titus Brandsmaparochie en de Heilige Antonius van Padua-parochie is, samen met nog drie andere projecten,  genomineerd voor de Inspiratieprijs van Kansfonds en KRO-NCRV.

Afgelopen dinsdag is diaconaal opbouwwerker Kees van Kordelaar samen met een aantal vrijwilligers in de rijdende kledingbus geïnterviewd door mediapriester Roderick Vonhögen.

In zijn programma Roderick Zoekt Licht brengt hij de genomineerden in beeld. Het programma wordt uitgezonden op dinsdag 20 juni om 16.20 uur op NPO2. De winnaar van de Kans Inspiratiepijs wordt bekendgemaakt tijdens de Inspiratiedag op 24 juni, georganiseerd door het Kansfonds en KRO-NCRV in het Museum Catherijneconvent te Utrecht.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.