Klaske's voetverzorging Medisch Pedicure Voetreflex massage

Klaske's voetverzorging Medisch Pedicure Voetreflex massage is een Voetverzorging gelegen aan Doctor Joost Halbertsmastraat 24 in Bolsward.

Meer informatie over Klaske's voetverzorging Medisch Pedicure Voetreflex massage in Bolsward

Klaske Vallinga is een gediplomeerde Provoet pedicure met diabetische en reumatische aantekening. Ze heeft ook een diploma als Medisch Pedicure. Ze biedt verschillende behandelingen aan, zoals voetverzorging, het verwijderen van likdoorns, eelt, kloven, ingegroeide nagels en mycosenagels, en massages zoals voetreflex massage en Chinese voetmassage. Haar praktijk is gelegen in de achtertuin van haar woning en is voor iedereen toegankelijk. Ze biedt ook behandelingen aan voor schimmelnagels, cosmetische voetverzorging, gel op teennagels, manicures, medische pedicures en metamorfosemassage. Het is belangrijk om afspraken te maken voor behandelingen en de contactgegevens van Klaske zijn te vinden op haar website. De praktijk heeft openingstijden op dinsdag, woensdag en vrijdag.

Wil je weten wat Klaske's voetverzorging Medisch Pedicure Voetreflex massage verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Klaske's voetverzorging Medisch Pedicure Voetreflex massage of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Klaske's voetverzorging Medisch Pedicure Voetreflex massage? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klaske's voetverzorging Medisch Pedicure Voetreflex massage het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Klaske's voetverzorging Medisch Pedicure Voetreflex massage reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Klaske’s voetverzorging Medisch Pedicure Voetreflex massage

Bezoekers bekeken ook