Klantencollectief De Friesland Zorgverzekeraar en Van Campen & Dijkstra verzekeringsadviseurs groot succes.

Medio november heeft Van Campen & Dijkstra al haar relaties geïnformeerd over de mogelijkheid voor advies en korting (8%) op hun zorgverzekering. Daarnaast attendeerde de verzekeringsadviseur middels een brief en flyer alle klanten over de onafhankelijke werkwijze (zonder provisie) waarmee zij alle klanten van dienst zijn.

De actie blijkt een groot succes. Honderden relaties van de verzekeringsadviseur hebben zich aangemeld om gebruik te maken van de collectieve korting. Hierdoor bespaart men tussen de €100 en €150 per persoon per jaar. “Een mooie en bruikbare besparing in deze dure tijden” aldus Tsjamme Wiersma, verzekeringsadviseur bij Van Campen & Dijkstra.

“Daarnaast gaven veel relaties aan gebruik te willen maken van een totaaladvies op basis van de onafhankelijke werkwijze waardoor men een goed en overkoepelend advies kreeg met betrekking tot de gehele verzekeringsportefeuille”. Aldus Wiersma.

Klanten kunnen zich tot aanstaande vrijdag bij Van Campen & Dijkstra aanmelden om gebruik te maken van het advies en/of de korting.

Kijk op de website van VCD voor meer informatie of bereken uw premie direct op de website van VCD bij De Friesland Zorgverzekeraar.

Bent u nog geen klant bij Van Campen & Dijkstra maar wilt u wel graag gebruiken maken van de korting en het advies? Dat kan natuurlijk, neem hiervoor contact op met de adviseurs op de zorgdesk – zij zijn u graag van dienst.

De zorgdesk is iedere werkdag bereikbaar tussen 09.00 en 16.30 uur.

0513-461346 of per mail

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.