Klanten Van Campen & Dijkstra krijgen 8% korting op hun zorgverzekering

 

Van Campen & Dijkstra heeft een bijzondere samenwerking met de Friesland Zorgverzekeraar. Alle klanten kunnen gebruiken maken van de persoonlijk zorgadvies en daarbij krijgt men dan tevens 8% korting op de zorgverzekering bij de Friesland Zorgverzekeraar (basis- en aanvullende verzekering).

Gedurende de gehele maand december is de zorgdesk bij van Campen & Dijkstra geopend. Alle klanten kunnen bellen en mailen voor een persoonlijk zorgadvies. De adviseurs bespreken dan samen met de klant de wensen voor de zorgverzekering; dekking, premie en aanbieder.

Ook is er de mogelijkheid om uit te wijken naar andere aanbieders. Het kan voorkomen dat een specifieke wens of dekking bij een andere verzekeraar beter verzekerd is. Ook dan biedt VCD verschillende alternatieven met collectieve korting.

Kijk op de website van VCD voor meer informatie of bereken uw premie direct op de website van VCD bij De Friesland Zorgverzekeraar.

Bent u nog geen klant bij Van Campen & Dijkstra maar wilt u wel graag gebruiken maken van de korting en het advies? Dat kan natuurlijk, neem hiervoor contact op met de adviseurs op de zorgdesk – zij zijn u graag van dienst.

De zorgdesk is iedere werkdag bereikbaar tussen 09.00 en 16.30 uur.

0513-461346 of per mail via deze link

 

 

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.