Klaas Jan Semplonius lijsttrekker GBTL

De leden van GemeenteBelangen Totaal Lokaal (GBTL) hebben gisteravond Klaas Jan Semplonius tot lijsttrekker gekozen.

De zesenenveertig jarige Workumer is sinds 2008 actief in de politiek. Eerst als medeoprichter van het actiecomité “Fân ûnderen op” en in 2011 als raadslid voor Totaal Lokaal. Sinds de fusie met GemeenteBelangen maakt Semplonius deel uit van de vijf man/vrouw sterke fractie van GBTL. In het dagelijks leven is Semplonius eigenaar van een Sport- en Gezondheidscentrum en creatief reclamebureau.

Bij de fusie met GemeenteBelangen werd hoog ingezet op een verdubbeling van het aantal zetels. “Met ons heldere programma en sterke aanwas van jonge actieve leden, gaan we als enige lokale partij vol vertrouwen de verkiezingen in”, aldus een glunderende Semplonius.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.