Kinderspeelparadijs in station Sneek

De hele maand augustus is het leegstaande gedeelte van het station in Sneek omgetoverd tot kinderspeelparadijs. Meer dan honderd houten treinen, wagons en bruggen staan op lage tafels om mee te spelen. Genoeg voor uren speelplezier. Toegang voor iedereen met een geldig kaartje voor het modelspoormuseum.

Treinen van hout zijn voor velen het begin van een mooie hobby. In augustus kunnen kinderen uren spelen met de grootste houten treinbaan van Nederland. Dan is het leegstaande gedeelte van het station in Sneek gevuld met honderden houten treinen, bruggen, stootblokken en stations. Alles op lage tafels zodat kinderen er makkelijk mee kunnen spelen.  Zo wordt het bezoek aan het museum een feestelijk uitje voor het hele gezin. Deze speel- & leerspoorbaan is een initiatief van KidsProject.

Het kinderparadijs is in het leegstaande gedeelte van het station in Sneek naast het modelspoormuseum. In augustus elke dag geopend op maandag en zondag van 13 – 17 uur en op alle andere dagen van 10 tot 17 uur. Het museum zit in het station van Sneek en is goed bereikbaar met de auto, bus en trein. Alle informatie is ook op www.treinenmuseum.nl te vinden.

Fotobijschrift:  Uren speelplezier in station Sneek | Foto Modelspoormuseum


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *