Kinderpret op de woensdagmiddag tijdens de herfstvakantie in Nijland

Nijland – Al jaren organiseert Werkgroep Merakels van Stichting Aaipop het grootste Friese kinderspektakel en ieder jaar met meer succes! Merakels is een middag voor en door de kinderen.

Alles draait om hun geluk, hun plezier en ook dit jaar mogen zij weer stralen. Werkgroep Merakels heeft dit jaar in samenwerking met de FRETS! een prachtig programma in elkaar gezet waarin de kinderen actief en op een speelse wijze met hun talent aan de slag kunnen gaan.

Merakels vindt ieder jaar plaats op de woensdagmiddag in de Herfstvakantie vanaf 13.30 uur in MFC De Mande te Nijland. Dit jaar zijn alle kinderen van vier tot tien jaar welkom op woensdag 25 oktober 2017 aan de Tramstrjitte 2A in Nijland. Werkgroep Merakels heeft als doelstelling kinderen, onder meer door middel van Friestalig kindertheater, in contact te laten komen met Friestalige theatervoorstellingen, artiesten en de Friese taal. Daarnaast probeert de werkgroep artiesten aan te zetten om Friestalige voorstellingen te maken en uit te voeren.

Naast de leuke theatervoorstelling van de FRETS! biedt Merakels meerdere workshops aan waarin de kinderen aan de slag gaan met hun talenten. Sport, muziek en spel staat hierbij voorop. Verschillende bekende Friese artiesten ondersteunen Werkgroep Merakels in het bieden van de actieve workshops. Hiermee bereikt Merakels dat zij deze middag jong en oud betrekken in de activiteiten. Afgelopen jaren heeft Merakels bewezen dat dit kinderspektakel de kinderen laat stralen en hun ouders, opa’s en oma’s en andere volwassenen laat mee genieten doormiddel van spel en theater. Voor vijf euro krijgt iedereen een ‘merakelse’ middag.

Voor meer informatie: www.aaipop.frl of zie ‘Merakels’ op Facebook.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.