Kinderpaintrun daverend succes

Met 250 kinderen aan de start was het maximaa aantal deelnemers bereikt aan de kinderpaintrun door het centrum van Bolsward.

De loop waarbij de kinderen twee kilometer over de Appelmarkt, Achter de Smeden,Skilwyk en Rijkstraat liepen trok daarnaast ook veel publiek. Die zagen dat de kinderen na één ronde al geen schoon t-shirt meer hadden.

Met elke ronde verder in de loop werden de kinderen er ook niet schoner op. Op twee punten langs het parcours stond het personeel van de brandweer Bolsward langs de kant om de kinderen te besprenkelen met met poeder en waterverf. En in de laatste ronde gingen de kinderen zelfs “zwemmend” over straat om er nog gekleurder op te komen staan.

Foto Tonnie Siemonsma

Foto album Peter Siemensma

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.