Kinderfilm Desmond en het moerasmonster in Filmhuis Bolsward

Na de uitverkochte zaal bij ‘Down To Earth’ op 5 oktober en ná ‘Manchester By The Sea op 19 oktober draait filmhuis Bolsward op zaterdag 21 oktober weer eens een leuke kinderfilm voor de allerkleinsten. Het belooft een gezellige ochtend te worden aan het begin van de herfstvakantie met voor de kinderen (en ouderen) ook wat lekkers in de pauze.

Desmond is het gelukkigste varken van het Frambozenbos. Hij houdt van sauna’s en modderbaden nemen, en kan als de beste appelmuffins bakken. Tot op een dag al de appelen van zijn boom zijn gejat. Ook de andere bosbewoners missen allerlei spullen: Waar is de nagellak van de koe, Willy’s gitaar en waar zijn de bokshandschoenen van de haas? Al gauw denken ze dat het afschuwelijke monster, dat in het moeras achter het huisje van mevrouw Krokodil woont, hun spulletjes heeft gestolen. Maar bestaat dat monster wel? Niemand heeft het immers ooit gezien! Met z’n allen maken de bosbewoners een prachtige vangmachine en gaan ze op de loer liggen. Maar ze vallen in slaap. De volgende ochtend wacht ze een verrassing …

Komen jullie ook?

www.filmhuisbolsward.nl

Desmond en het moerasmonster – Magnus Carlsson

Leeftijd: 4-6 jaar (en ouder) | 68 minuten | Animatie, Kinderfilm | Zweden
Nederlands nagesynchroniseerd
Regie: Magnus Carlsson
Aanvang: 10:30 uur (zaal open 10:00 uur)
Entree: € 3,50

Reserveren mogelijk via Contact op www.filmhuisbolsward.nl

(Geef op: titel van de film, je naam en hoeveel personen)

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.