Kinderen "runnen" heuse winkel

Aankomende week gaat er voor enkele dagen een bijzondere winkel open. Het is een winkel van de leerlingen van groep 8 van de Sint Maartenschool.

De kinderen hebben de opdracht gekregen om met een groepje een kleine onderneming te startten. De bedoeling is dat ze samen een naam bedenken voor het bedrijfje en producten die hun bedrijf gaat verkopen. Ze hebben hiervoor een bedrag van school gekregen waarmee ze de spulletjes konden financieren.

De winst die dit dan uiteindelijk opbrengt is voor het project “Natuurlijk Avontuurlijk schoolplein”. Het nieuw te realiseren schoolplein. Voor deze opdracht moesten ze ook een logo en een poster maken om te laten weten wat ze gaan verkopen en waar en wanneer.

En die verkoop begint a.s. dinsdag 14 april en duurt tot donderdag 16 april van 10.00 tot 16.00 uur. Daar zullen zij dan hun spulletjes gaan verkopen in de outlet van de Hema.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.