Kinderen leren veilig zeilen in zwembad

In samenwerking met zwembad Vitaloo heeft de Bolswarder watersportvereniging woensdag een speciale middag georganiseerd.

Ruim 20 kinderen kregen les over hoe je veilig in de boot moet stappen. Daarvoor ging men naar het zwembad van Bolsward om te leren omgaan met de specifieke situaties.

De Bws had speciaal een optimist meegenomen en voldoende reddingsvesten. Die werden getest en de kinderen leerden hoe je een omgeslagen boot weer overeind kon krijgen.

Vele ouders, broertjes en zusjes volgden de verrichtingen van de kinderen. De kinderen zullen nu in het buitenwater les gaan krijgen in het zeilen met de optimist. Tijdens de Heamieldagen zullen ze laten zien wat ze geleerd hebben tijdens een heuse wedstrijd op het Kruiswater.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.