Kinderen de Baas in Bolsward (foto's)

Met een keurige speech werd zaterdagmiddag, even na 13:00 uur, Sven Feenstra voor één middag “de Baas van Bolsward.

Oud Burgemeester Vroegindeweij deed hem de burgemeestersketting om en daarmee was Sven de man die als kinderburgemeester door de stad ging. Hierbij opende hij een aantal winkels in de stad en bezocht de festiviteiten die er in de stad waren georganiseerd.

Een heerlijk zonnetje zorgde ervoor dat de kinderen in de stad zich prima vermaakten bij onder andere de brandweer op het Broereplein. Hier konden de kinderen zelf ervaren hoe het is om met de brandweerslang een brand te blussen. Uiteraard mocht er ook in de brandweerwagens plaats worden genomen.

Op het Marktplein was een ballonnenclown die op verzoek de mooiste figuurtjes maakte van een ballon, konden kinderen geschminkt worden en kon men zich uitleven op het springkussen.

Meer foto’s.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.