Kinderburgemeester gezocht voor Kidsday

Wie wordt de baas van Bolsward en wel op 30 april 2016 tijdens Kidsday.

Eén keer per jaar is de binnenstad van Bolsward is voor de kids. Er worden tal van activiteiten georganiseerd en natuurlijk ontbreken de springkussens niet.

Daarnaast is er een zweefmolen bij Scapino, kun je je laten schminken op de Appelmarkt en geeft de brandweer op het Broereplein een demonstratie. Er loopt een Ballonnenclown door de stad en bij Es-ster kun je leuk knutselen.

Natuurlijk is de stad autovrij en mag je stoep krijten, hoelahoepen, touwtje springen en verstoppertje spelen.

Alles mag, want het is KIDSDAY

Baas van Bolsward
Ook wordt dit jaar voor het eerst DE BAAS VAN BOLSWARD gekozen. Iedereen van 8 tot 12 jaar kan meedoen aan deze wedstrijd. Schrijf je motivatie en lever deze in bij Primera, Nieuwmarkt 13, Bolsward.

Je kunt je inschrijven tot 14 april as. En wie weet ben jij voor 1 dag BAAS van BOLSWARD. Zorg er wel voor dat je in de stad bent op 30 april!

Bekijk de voorwaarden op www.bolswarddigitaal.nl

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

 

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.