Kind zijn, hart nodig!

Donderdag 29 maart organiseerde de Sint Maartenschool de inmiddels traditionele Paasmarkt met sponsorloop. Paasmarkt voor alle kinderen en de sponsorloop voor de kinderen van de groepen 5 – 8. Dit jaar is het bedrag geschonken aan de Stichting Hartekind.

Dagelijks worden er in Nederland 4 kinderen geboren met een hartafwijking. Dagelijks krijgen 3 kinderen een open-hartoperatie om te kunnen overleven. Helaas overlijdt er in Nederland nog elke 2 dagen een kind aan de gevolgen van een hartafwijking. Stichting Hartekind wil door middel van het financieren van wetenschappelijk onderzoek de overlevingskansen en dagelijkse kwaliteit van leven van deze hartekinderen verbeteren zodat ze gewoon kind kunnen zij  met als motto: ‘Kind zijn, hart nodig!’ Op www.hartekind.nl vindt u meer informatie over deze stichting.

Het was prachtig dat Ingrid en haar moeder Jeanet de medewerkers van Hartekind donderdagmiddag een cheque konden overhandigen met een (voorlopig) bedrag  van € 6.000,=

Ook dit jaar hebben de kinderen van de Sint Maartenschool weer echt een prachtige bijdrage geleverd rondom de woorden inzien, omzien en afzien. Ze konden inzien dat ze maar een beetje hoefden af  te zien  om op een geweldige manier naar deze kinderen te kunnen omzien! Dank aan alle kinderen van Sint Maarten en hun ouders, grootouders, familie en vrienden die dit resultaat mede mogelijk gemaakt hebben.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.