Keten Koor & -Rockband bij Kerstconcert Fanfare Blauwhuis

 Zondag 21 december ’s middags 3 uur vindt er in de Sint Vituskerk te Blauwhuis een unieke samenwerking plaats tussen  Jongerenketen, lokale rockband Sparkless en Fanfare Blauwhuis. Tezamen zorgen zij voor een verrassend muzikaal afwisselend Kerstconcert.

Gitarist IJsbrand Galama, zangeres Tine Nieboer en de, van The Voice of Holland bekende, zanger Johannes Rypma gaan zowel solo als met de keetband Sparkless met het Keten-Koor en Fanfare Blauwhuis, American Chritsmas Hits ten gehore brengen. Het Keten-Koor vormt ook de Backing Vocal Group. Uiteraard ontbreekt ook dit jaar het 15 koppige leerlingenorkest Koperkabaal niet.

Het wordt een feest van herkenning met Amerikaanse Kerst hits zoals It ’s gonna be a cold Christmas, All I want for Chrismas en uitsmijter We are the world. Ook Stille Nacht en Dêr jirnsen yn it Bûthus ontbreken niet. Fanfare Blauwhuis werkt altijd graag samen met enthousiaste musici uit eigen regio maar nog nooit eerder met de Jongeren Keten. “Een unieke uitdaging” volgens het Fanfare bestuur.

Keten zijn soms negatief in het nieuws, maar ze hebben juist een positieve, sterke,  sociale functie. Keten zijn vaak, zeker in Blauwhuis en omstreken, mede-initiator bij lokale activiteiten zoals optochten, sporttoernooien en dus nu ook bij dit Kerstconcert.

Bestuur Fanfare: “De keten in de regio Blauwhuis hebben een grote toegevoegde waarde voor onze gehele Mienskip”.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.