Kerststukjes voor Mano a Mano

Mano a Mano is actief in de Dominicaanse Republiek en in februari 2016 vertrekken er weer 20 vrijwilligers voor het bouwen van 9 huizen in de gemeenschap Calimete.

In dit dorp troffen we in november, toen we de gemeenschap bezochten, heel schrijnende omstandigheden aan en extreme armoede. Door de bevolking waren 9 gezinnen gekozen die, gezien hun omstandigheden, een huis en een latrine moesten krijgen.

Echter, per project is het slechts mogelijk 6 huizen en meerdere latrines te bouwen. Menskracht en financiën zijn immers beperkt. Aan ons werd de keuze gesteld om van deze 9 gezinnen in erbarmelijke omstandigheden, er 6 te kiezen. Dit was een onmogelijke keuze! Vandaar het besluit om in februari deze 9 huizen en 9 latrines te gaan bouwen. Daarvoor is € 50.000 nodig.

Om de benodigde gelden bijeen te krijgen worden voor dit goede doel kerststukje gemaakt. Vanaf 10 december t/m 18 december kunt u die kopen aan de Snekerweg 2 te Bolsward (Fam.Terlouw) waar deze heel bijzondere kerststukjes op een heel bijzonder manier zijn uitgestald. Kom kijken en steun dit werk.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.