Kerststukjes voor Mano a Mano

Mano a Mano is actief in de Dominicaanse Republiek en in februari 2016 vertrekken er weer 20 vrijwilligers voor het bouwen van 9 huizen in de gemeenschap Calimete.

In dit dorp troffen we in november, toen we de gemeenschap bezochten, heel schrijnende omstandigheden aan en extreme armoede. Door de bevolking waren 9 gezinnen gekozen die, gezien hun omstandigheden, een huis en een latrine moesten krijgen.

Echter, per project is het slechts mogelijk 6 huizen en meerdere latrines te bouwen. Menskracht en financiën zijn immers beperkt. Aan ons werd de keuze gesteld om van deze 9 gezinnen in erbarmelijke omstandigheden, er 6 te kiezen. Dit was een onmogelijke keuze! Vandaar het besluit om in februari deze 9 huizen en 9 latrines te gaan bouwen. Daarvoor is € 50.000 nodig.

Om de benodigde gelden bijeen te krijgen worden voor dit goede doel kerststukje gemaakt. Vanaf 10 december t/m 18 december kunt u die kopen aan de Snekerweg 2 te Bolsward (Fam.Terlouw) waar deze heel bijzondere kerststukjes op een heel bijzonder manier zijn uitgestald. Kom kijken en steun dit werk.