Kerstnachtdienst Martinikerk

Hierbij willen we graag iedereen, jong en oud, van harte uitnodigen om samen de kerstnachtdienst te vieren. De dienst wordt gehouden in de Martinikerk, Groot Kerkhof 26 te Bolsward en zal om 21.00 uur beginnen.

December is inmiddels alweer in volle gang. Voor de één een maand om vol blijdschap naar uit te kijken, voor de ander een moeilijke en misschien eenzame periode.

Maar één ding is zeker: we mogen vol verwachting uitkijken naar de geboorte van onze Heer. Het thema van de dienst is: God uit de doeken. We willen veel met elkaar gaan zingen, het kerstevangelie gaan lezen, maar ook beleven.

Twijfel niet en neem voor uzelf/jezelf het besluit om deze dienst bij te wonen en kerst te beginnen waarvoor kerst werkelijk bedoeld is.

Wij zien naar uw/jullie komst uit en hopen op een gezegende dienst!

 

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Related posts

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.