Kerstman betaalt boodschappen winkelend publiek

Bolsward – Zaterdag liep de Kerstman met twee charmante assistentes door de stad.

Hij was op zoek naar mensen die boodschappen hadden gedaan bij winkels die aangesloten zijn bij Bolsward Promotion.

Als er iemand was gevonden dan kon die persoon op een speciale rode knop drukken en daarmee kans maken op gratis boodschappen. Want als na het indrukken van de knop het alarm afging, dan kon men terug e winkel in en kreeg men direct het geldbedrag terug.

Zo kreeg een klant die met een volle boodschappenkar de Jumbo verliet het aankoopbedrag van €150,- terug en was er een man bij slagerij de Boer wel heel blij toen hij zijn net aangeschafte boodschappen zo mee mocht nemen.

Niet alle boodschappen waren hoofdprijzen want er was ook een deelnemer die zijn boodschappen ter waarde van €7,- terug kreeg, maar dat maakte de blijdschap er niet minder om.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.