Kerstattentie voor bewoners Huylckenstein

Vanmorgen hebben de bewoners van Huylckenstein een prachtige kerstster mogen ontvangen van de gezamenlijke kerken te Bolsward.

Elk jaar komen ze rond deze tijd deze prachtige attentie brengen en wensen een ieder alvast fijne kerstdagen toe.  Bijzonder aan deze ochtend is dat Rudy Bouma van Friesland Actueel heeft meegelopen en alles op beeld heeft vastgelegd. Rudy is momenteel bezig met een project wat binnenkort uitgezonden zal gaan worden.

Het uitdelen van deze kerstattentie past precies binnen het concept. Speciaal voor deze ochtend had hij Mick en Sugar, een muzikaal duo, uitgenodigd. Tijdens het uitdelen van de attentie hebben zij bij bepaalde bewoners een mini concert gegeven en aansluitend hebben zij zich ingezet in de keuken om voor de bewoners te gaan koken.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.