Kerst retreat voor ouder & kind

 

Tijdens de aankomende kerstdagen vindt in Westhem voor de eerste keer een kerst retreat plaats voor gezinnen die de sociale verplichtingen eens willen ontvluchten of gewoon een keer kerst op een bijzonder manier willen vieren.

Van 23 tot en met 27 december 2015 is de prachtige gerenoveerde Friese boerderij ‘De Pollepleats’ het decor van rust, ontspanning, gezond eten, genieten van elkaar en tijd voor jezelf, georganiseerd door Bianca Prins en een team van professionele (yoga-) trainers. Een verblijf voor iedereen die wil ontsnappen aan sociale verplichtingen en eet & drank festijnen, maar graag échte interactie wil met zijn/haar kind(eren) en de eigen ziel.

Voor de volwassenen

Tijdens deze 4-daagse retreat verzorgt Eva Visser voor de ouders yoga en bewegings-workshops gericht op balans & ontspanning, vermindering van stress, mentale en lichamelijke ontwikkeling en gezondheid.

Voor de kinderen

Speciaal voor de kinderen biedt Hanke den Boer een programma aan op het gebied van yoga en mindfulness, dat is gericht op samen een leuke en ontspannen tijd hebben en ondertussen bewust worden van het lichaam en de gedachten. Daarnaast kunnen de kinderen naar hartelust skelteren, slootje springen, hout sprokkelen voor de vuurschalen of tafelvoetballen of -tennissen.

De maaltijden

De maaltijden die worden geserveerd zijn hedendaags, puur en lekker. Dagelijks worden drie mooie maaltijden geserveerd bestaande uit vegetarische en biologische producten.

De locatie

De Pollepleats is gelegen op een buitengewoon inspirerende plaats temidden van het Friese weide- en merengebied met vele mooie vergezichten en prachtige natuur. Gasten verblijven in een comfortabele kamer met eigen sanitair. Tijdens het verblijf bestaat de mogelijkheid om met organisator Bianca Prins mee te gaan voor een buiten-ontdekkingsreis, want daar kun je in alle rust of met de kinderen de gezonde buitenlucht opsnuiven, vogelen of vissen.

Verder zorgt Bianca er voor dat het de gasten aan niets ontbreekt, er altijd een luisterend oor is en bovenal dat u de kerst kunt vieren met gelijk gestemden.

Contactgegevens

Voor meer informatie over deze kerst retreat voor ouder & kind gaat u naar www.fitbodymind.nl  of stuurt u een e-mail naar bianca@bocaprins.nl of belt u met Bianca op 06-83 565 610.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.