Kerst-in voor mantelzorgers op het Marnecollege

De WMO adviesraad organiseert zaterdag 9 december, samen met het Marne College, een gezellige kerst-in voor mantelzorgers om de mantelzorgers eens extra in de belangstelling te zetten.

Ontvangst is om 10 uur met een kopje koffie met wat lekkers erbij. Vervolgens kunnen de mantelzorgers aan de slag met diverse workshops als kerstkrans bakken, kerstfiguurzagen, bloemschikken en kaarten maken. Daarna is er een lunch en vervolgens een nieuwe workshopronde.

De dag wordt afgesloten door wethouder Gea Akkerman en met een hapje en drankje. De 38 mantelzorgers die zich hebben aangemeld gaan naar huis met een leuk aandenken aan de dag.

Leerlingen van Zorg en Welzijn zorgen voor de lunch, koffie en assisteren bij de workshops etc. samen met de WMO adviesraad.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.