Kees Bos brengt Friese Bingo

 

De afgelopen 12,5 jaar verzorgde oud-cabaretier/entertainer Kees Bos talloze middagen/avonden van “De Muzikale Bingo” in den lande.

Ook Friesland stond regelmatig op de agenda. Gaandeweg ontstond het idee om eens wat met het thema “Friesland” te doen. Er zijn genoeg liedjes gezongen in de Friese taal maar ook over Friesland zijn voldoende liedjes uitgebracht om tot een hele gevarieerde “Friese Bingo” te komen. Zelfs Dylan en Cohen zijn er in het Fries.

Kees spreekt zelf nauwelijks Fries maar zal zijn uiterste best doen om dit gemis bij de aanwezigen weg te nemen. Hij kocht zelfs een vierdelige Friese encyclopedie, het boekje “Wat en Hoe” (in het Fries ), logeert tegenwoordig wat vaker bij Friese kennissen maar heeft bovendien het idee dat ook zijn gevoel voor humor hem flink zal helpen om de voorstelling tot een goed einde te brengen.

 

Natuurlijk zal ook het prijzenpakket een Fries tintje krijgen. Cadeautjes vanzelfsprekend gekocht bij de Supermarkt met die moeilijke naam.

“De Friese Bingo” is beschikbaar vanaf 1 juni 2017.  Inlichtingen via www.demuzikalebingo.nl  (via het contactformulier).

Op zijn site www.demuzikalebingo.nl “ is een filmpje te zien hoe Kees een vijfhonderdtal

Friese contacten inlicht over de Friese Bingo.

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *