Kapsalon Anita viert 25 jarig jubileum

Het was even schrikken voor Anita de Jong toen ze vanmorgen de deuren had geopend van haar kapsalon.

Want als grote verrassing stormde haar familie ineens uit de keuken om haar te begroeten met bloemen en confetti op haar jubileumdag.  Natuurlijk was het bekend dat ze vandaag 25 jaar aan het werk was in haar eigen kapsalon maar wat er stond te gebeuren dat was haar niet bekend. Vervolgens werd ze de rest van de dag bedolven onder felicitaties, bloemen, kaarten en andere cadeau’s waaronder een speciale oorkonde.

Anita begon 25 jaar geleden op de Grote Dijlakker achter kapsalon Waringa en door haar enthousiasme en haar kennis wisten de klanten haar snel te vinden en bouwde een vaste klantenkring op. De kleine salon had een huiselijke sfeer en er ontstonden zelfs vriendschappen tussen een aantal wekelijkse klanten.

In 2003 verhuisde de salon naar de huidige locatie aan de Kleine Dijlakker, een groter pand met meer comfort maar nog wel de gezellige sfeer als voorheen.

De kracht van de kapsalon is dat er nog tijd en aandacht aan de klant wordt besteed en dat er geluisterd wordt naar d wensen van de klant.  Ook het werken met de juiste producten is voor Anita belangrijk. Daarom werkt ze al 25 jaar samen met Keune Haircosmetics. Een bedrijf dat al 95 jaar een begrip is in de kapperswereld en de voorloper is van de permanentvloeistoffen.

Haar zus Astrid kwam na een aantal jaren meewerken in de salon en zij besloot al snel om ook de kappersopleiding te gaan doen. Samen werken zij al zo’n 20 jaar samen in de salon.

Door bij de tijd te blijven eb de nieuwste trends te volgen hopen Anita en Astrid de klanten hun weg naar de salon blijven vinden. Ze zijn intussen druk aan het sparen om het jubileumfeest met een reisje te gaan vieren.

Maar ook de klanten kunnen het feest meevieren. In de maanden augustus en september willen Astrid en Anita hun klanten extra verwennen met eenmet een knippen, drogen en kuur behandeling voor slecht € 35,- Hierbij ontvangt u een mini Careproduct van Keune twv € 7,95 gratis.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.