Kans op plekje in line-up Aaipop steeds groter

NIJLAND – Na jaren afwezigheid vindt op 21 januari 2023 Lytske Aaipop weer plaats. Deze talentenstrijd biedt artiesten een podium om ervaring op te doen. Extra spannen is deze avond omdat de winnaar een plek verdient in de line up van het Aaipop festival en in een rijtje komt met gevestigde namen uit de Friese muziekwereld.

Tot nu toe verloopt de opgave van deelnemers nog rustig, dit maakt dat de kans om te winnen van deze talentenstrijd steeds groter wordt. Opgave voor artiesten is mogelijk tot 01 december 2022. Dit kan via ynfo@aaipop.frl.

Zowel het optreden op Lytske Aaipop als op het Aaipop festival moet volledig in het Fries zijn of aan het Fries verwante streektalen zoals het Stadfries en het Bildts. Meedoen is gratis en de winnaar wordt gekozen door een jury.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.