Kaatsvereniging zwaar gedupeerd door inbraak

In de nacht van vrijdag op zaterdag is er bij de kaatsvereniging Bolsward ingebroken waardoor de kaatsvereniging behoorlijk gedupeerd is geraakt.

Door een raam te forceren konden de daders binnen komen. Een kleine kluis werd meegenomen, maar in tegenstelling tot wat de daders wellicht dachten, zat er geen geld in de kluis. De kluis werd gebruikt door de vereniging om hun nieuwe kaatsballen in op te slaan. In totaal zaten er zo’n 50 ballen in de kluis die per stuk zo’n €20,- kosten. Hierdoor is de schade zo’n €1000,- voor de sportvereniging.

 

Kaatsatelier Scheepvaart heeft kv Bolsward voorlopig geholpen met nieuwe ballen waardoor de wedstrijden van zondag gewoon door kunnen gaan.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.