Kaatsvereniging Bolsward

Kaatsvereniging Bolsward is een Sportclub gelegen aan Landbuurt 8 in Bolsward.

Meer informatie over Kaatsvereniging Bolsward in Bolsward

K.V. "Bolsward" is de oudste kaatsvereniging aangesloten bij de KNKB en is opgericht op 20 juli 1885. Het kaatsen vindt plaats op kaatsveld "Het Oordje" aan de Landbuurt. De vereniging organiseert verschillende leden-, federatie- en KNKB-wedstrijden in alle categorieën. Daarnaast zijn er wekelijkse trainingen en competitiewedstrijden voor de leden. Het kaatsseizoen loopt van april tot en met september. Op de website van de vereniging kunt u op de hoogte blijven van de activiteiten, het nieuws en de uitslagen.

Wil je weten wat Kaatsvereniging Bolsward verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kaatsvereniging Bolsward of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kaatsvereniging Bolsward? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kaatsvereniging Bolsward het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Kaatsvereniging Bolsward reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kaatsvereniging Bolsward

Bezoekers bekeken ook