Kaartverkoop Slotconcert Heamiel verloopt voorspoedig

De opbouw van het festivalterrein en de kaartverkoop voor het slotconcert van de Heamiel verlopen voorspoedig. 

Het belooft dan ook weer een spektakelstuk te worden met een geweldige vuurwerkshow tot besluit. De line up is als volgt:

Straight on Stage:
6 jonge, getalenteerde honden spelen de sterren van de hemel. Lekkere stevige muziek verpakt in een enerverende show!

DJ Dan Daniels:
De DJ uit Bolsward die het Julianapark op en neer laat springen!

Van Velzen:
Rasartiest bekend van vele hits zoals o.a., “Baby Get Higher”, jurylid bij the Voice, zingt, speelt gitaar en piano, heeft de Olympische medaillewinnaars toegezongen in Pyeong Chang, en staat in Juni bij ons in Bolsward op het podium. Een zanger/muzikant van Wereldklasse!

Danny Panadero:
Deze man maakt iedere show tot een belevenis! Handjes!

The Dirty Daddies:
Terug in Bolsward! Volgens Giel Beelen, de beste coverband van Nederland! Deze band zorgt keer op keer voor een muzikale explosie op het podium, waar je nog dagenlang van bij moet komen!
Als de laatste noten hebben geklonken steken we een geweldige muzikale vuurwerkshow af en bedanken wij jullie voor jullie komst en kijken wij uit naar 2019. Tot 30 juni in ons Julianapark, Bolsward!

Tickets Slotavond:

Standaard ticket: 22,50 (Op het festivalterrein betaal je 27,50)

* Geen verborgen kosten zoals ticket-fee, service kosten of transactie kosten.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.