Kaartverkoop slotact Heamiel loopt als een speer

Zaterdagmorgen begon bij drie Jumbo Kooistra’s de voorverkoop van het slotoptreden van het Heamielfeest.

Op zaterdag 27 juni zullen Deadline, Memphis Maniacs en Jan Smit in het Julianapark samen met het publiek een groot feest maken. Om klokslag negen uur konden de eerste kaartjes gekocht worden en binnen het uur kon voorzitter van het Heamiel comité al melden dat de eerste 200 kaarten verkocht waren.

Maar uitverkocht is het comité nog lang niet want op het tot evenement omgebouwde feestterein kunnen enkele duizenden feestvierders komen feesten.

Er is gekozen voor het park om de kosten van het organiseren van het Heamiel omlaagte brengen. Ook de Night of the Heamiel zal op vrijdag in het Julianapark plaats vinden. Dit betekent dat er maar 1x een podium hoeft worden opgebouwd op één locatie.

In de voorverkoop zijn de kaarten €15,- Op de dag zelf betaalt men €20,-

Foto via Laura Holkema

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.