Kaarttet, een kaartspel en kwartet ineen over Bolsward

Een historisch 13-delig kwartet en kaartspel over Bolsward, die is sinds kort verkrijgbaar bij Het Boekhuis en meer ondernemers in de stad zullen dit bijzondere kaarttet gaan verkopen.

 

Het is ontwikkeld door Johan Dijkstra van kreasdesign met medewerking van Bolsward Historie. Het duurde bijna twee jaar om alles te realiseren. Het is een kaartspel van 54 kaarten (compleet met twee jokers) en 13 kwartetten in een. Alle kaarten hebben dus een afbeelding van het vroegere Bolsward.

Sport, verdwenen scholen, bruggen, festiviteiten en transport zijn een aantal onderwerpen van de kwartetten. Daarnaast staat op elke kwartetkaart ook een kaartsymbool afgebeeld zodat men dus kan kwartetten met de kaarten maar bijvoorbeeld kan schudjassen of klaverjassen.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.