Juridisch spreekuur in bibliotheek Bolsward

Vanaf februari wordt iedere donderdagmiddag van 16.30 – 17.30 uur een gratis juridisch spreekuur gehouden in de Bibliotheek Bolsward door Falk Advocatuur en Mediation.

Iedereen met een juridische vraag kan hier terecht. Deze vragen kunnen van uiteenlopende aard zijn. Het kan bijvoorbeeld gaan over een ontvangen dagvaarding, ontslag of andere problemen op het werk en besluiten over uitkering, echtscheiding en overeenkomsten.

Met het spreekuur wil Falk Advocatuur en Mediation de toegang tot juridisch advies en mediation (bemiddeling) makkelijker maken. “Door een gratis, vrijblijvend spreekuur in de bibliotheek aan te bieden zonder dat een afspraak hoeft te worden gemaakt, hopen we dat de drempel om op tijd juridisch advies te vragen flink wordt verlaagd. Het komt helaas te vaak voor dat er niet op tijd juridische hulp wordt gezocht, omdat mensen bang zijn dat het te duur is of omdat ze simpelweg niet weten bij wie ze terecht kunnen. Daar willen wij verandering in brengen. Met dit spreekuur kunnen mensen te weten komen of ze een advocaat of mediator nodig hebben en bij wie ze dan in hun specifieke geval kunnen aankloppen.”

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.