Jumbo Kooistra steunt Voedselbank Bolsward

Bolsward – Supermarkt Jumbo Kooistra en de Voedselbank Bolsward zijn onlangs een samenwerking aangegaan, met als doel de klanten van de Voedselbank een gevarieerd aanbod van voedsel te kunnen verstrekken.

De Voedselbank Bolsward, die sinds kort elke week voedselpakketten beschikbaar stelt, streeft er naar dat de ruim 40 adressen zoveel mogelijk voedsel ,van de schijf van vijf’ krijgen. Door de samenwerking met Jumbo Kooistra, die wekelijks voedsel beschikbaar stelt, kan de Voedselbank Bolsward zoveel mogelijk gevarieerde voedselpakketten samenstellen.

Op de foto: Jumbo medewerker Henk Zwaagstra die de afgiftelijst invult, in aanwezigheid van voedselverwerver Gerard Kist.

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.