Jumbo Kooistra 17 dagen "gesloten"

De Jumbo Kooistra winkel aan de Snekerstraat 14 in Bolsward zal een complete metamorfose ondergaan. De winkel sluit op zaterdag 9 april om 18.00 uur haar deuren.

Vanaf woensdag 27 april, Koningsdag,om 10.00 uur zijn de inwoners van Bolsward en omgeving weer welkom in de nieuwe Jumbo Kooistra winkel. Jumbo Kooistra nodigt iedereen graag uit voor de feestelijke opening. De eerste 150 klanten worden ontvangen met een mooi boeket bloemen. Bovendien krijgen alle klanten die op Koningsdag voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen een doos Jumbollen. Daarnaast krijgen alle klanten bij besteding van 50 euro een Jumbo Kooistra fietsmand.

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Jumbo winkels in Wommels, Makkum en Sneek. Jumbo Kooistra biedt de klant verschillende alternatieven om de periode waarin de winkel haar deuren heeft gesloten te overbruggen.

Online bestellen
Dinsdag 5 april is er een drive-through PickUpPoint geopend in het pand naast de winkel, aan de Snekerstraat 24. Inwoners van Bolsward en omgeving kunnen hun boodschappen eenvoudig bestellen op ww.jumbo.com en de bestelling vervolgens snel ophalen met de auto bij de drive-through.
Klanten die online een bestelling doen kunnen hun boodschappen de volgende middag vanaf 16.00 uur ophalen. Op zaterdag is het mogelijk de bestelling vanaf 10.00 uur op te halen. De boodschappen moeten dan op vrijdag voor 12.00 uur besteld zijn.

Busvervoer

Daarnaast zal er op 12, 15, 19 en 22 april gratis busvervoer georganiseerd worden naar Jumbo Kooistra Wommels, zodat de klanten toch gewoon boodschappen kunnen doen bij Jumbo Kooistra.De opstapplaats is bij de Groene Weide, aan de zijkant welke grenst aan het parkeerterrein van Jumbo Kooistra Bolsward. Tevens zal er op deze dagen in de Groene Weide tussen 10.00 – 11.00 uur uitleg worden gegeven over het online bestellen van boodschappen via www.jumbo.com, onder het genot van een gratis kopje koffie of thee.

Zelfscan
Bijzonder aan de nieuwe winkel is dat klanten straks gebruik kunnen maken van een uniek zelfscansysteem, waarmee ze zelf hun boodschappen kunnen scannen. “Dit scheelt klanten tijd én het is gemakkelijk, omdat ze tijdens het winkelen al boodschappen kunnen inpakken in een krat of tas.Bovendien toont de handscanner een overzicht van het totaalbedrag van de aankopen.Bij de speciale zelfscan kassa kan men bij een caissière in een handomdraai afrekenen. Zo blijft het persoonlijk contact dat we bij Jumbo Kooistra zo belangrijk vinden behouden”, legt filiaalmanager Sander van der Meulen uit.

Personeel
Voor het personeel betekent het dat er zaterdagavond hard gewerkt zal worden om de gehele winkel leeg te maken voor de bouwers die in de resterende dagen de winkel geheel opnieuw zullen opbouwen en ombouwen. Het personeel zal in die weken ook niet stil zitten. Zo zal een deel van de werknemers verschillende cursussen en opleidingen gaan volgen in Veghel en Amsterdam om bijvoorbeeld getraind te worden in het klaarmaken en verwerken van de vis, de sushi en de pizza’s. Ook zal een deel van het personeel door blijven werken in het nieuwe pickUpPoint. Andere collega’s zullen in de Groene Weide op verschillende momenten de klanten uitleg geven over hoe men online de boodschappen kan bestellen.

Opening
Na de verbouwing biedt de nieuwe Jumbo Kooistra winkel ruim 2.400 vierkante meter winkelplezier.Het paradepaardje is het versplein met een grote variatie aan dagverse producten als vlees, groenten, fruit, vleeswaren, brood en buitenlandse kazen. Daarnaast wordt het versassortiment uitgebreid met verse sushi, vers belegde pizza en warme vis.
Tevens kunnen klanten zelf een bakje met verschillende diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba’s en mosselen.

Slijterij Kooistra zal voortaan gevestigd zijn in het pand naast de winkel aan de Snekerstraat; een geheel nieuwe locatie. De slijterij zal een ware metamorfose ondergaan, er wordt een shop aan toegevoegd met onder andere ijs, koffie en cadeauartikelen.
Bovendien komt er in de nieuwe locatie een drive-through Pick Up Point, een geldautomaat van de Rabobank en een ‘Retourette’. In de ‘Retourette’ kan men lege flessen inleveren maar het is ook een verzamelpunt voor bijvoorbeeld gebruikt frituurvet en oude kleding.

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.