Julianapark wordt evenemententerrein (video)

Dinsdag zijn vrijwilligers begonnen om het Julianapark om te bouwen tot een evenemententerrein.

Vrijdag en zaterdag staan drie grote evenementen op het programma in het park. Zo zullen Ernst, Bobby en de rest als eerste optreden voor een publiek van zo’n 3000 kinderen met begeleiders. Vrijdagavond vindt de Night of the Heamiel plaats op het tijdelijke feestterrein en zaterdag zullen Jan Smit, Deadline, The Mephis Maniacs en DJ Danny de Boer veel publiek naar het Julianapark toetrekken.

Voordeel van de nieuwe locatie is dat het publiek meer ruimte heeft en dat de hulpverleners gemakkelijker hun werk kunnen doen in geval van nood. Ook is het kostenbesparend want in plaats van twee podiums te moeten opbouwen op twee locaties kan dat nu o één plek.

Wij namen een kijkje bij de opbouw.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.