Jubileumboek Heamiel: “60 jaar Heamiel, wat bleef en veranderde”.

Een jubileum moet gevierd worden, zo vindt ook het 60 jarig jubilerende Heamiel in Bolsward. Het jubileum wordt aanstaande woensdag 27 juni gevierd in de Broereker te Bolsward met een reünie. Daarnaast wordt er een jubileumboek uitgegeven.

 

Zoals gebruikelijk beginnen de Heamieldagen met de intocht op woensdag 27 juni om 18.30 uur, waarna om 20.30 uur in de Broerekerk het eerste exemplaar van het jubileumboek “60 jaar Heamiel, wat bleef en veranderde“ wordt overhandig door Klaas Jansma aan Burgemeester H. Apotheker. 

Deze feestelijke gebeurtenis wordt bijgewoond door een 150-tal reünisten, zijnde oud keninginnes, hofdames en comitéleden.

 In het boek wordt de geschiedenis van 60 jaar Heamiel beschreven en getoond met veel foto’s. Het boek laat zien hoe de Heamieldagen zijn uitgegroeid van alleen een hooimaaltijd tot het vierdaagse evenement wat het tegenwoordig is.  Tijdens de Heamieldagen, van 27 tot en met 30 juni is het één groot feest in Bolsward. Er worden diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

 

Het jubileumboek is tijdens de Heamieldagen verkrijgbaar op diverse locaties in de stad. Na de Heamieldagen is het boek verkrijgbaar via www.heamiel.nl.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *