Jos Noorman wil Alp d'Huez drie maal beklimmen

Bolswarder Jos Noorman wil  op 1 juni meedoen aan de actie Alpe d’HuZes, de grote actie om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker.

“Toen mijn oudste broer, zelf darmkankerpatiënt, het idee opperde om deel te nemen aan Alpe d’HuZes 2017 was ik direct enthousiast”: Aldus Noorman

Minimaal drie keer wil hij de iconische berg beklimmen. Een fysieke en mentale uitdaging die . volgens Noorman in het niet valt bij de strijd die veel kankerpatiënten dagelijks moeten leveren.

Noorman:”Ik doe mee als mentale ondersteuning, in het bijzonder voor mijn broer die één keer de berg gaat beklimmen en zijn gezin. Daarnaast probeer ik ondertussen zoveel mogelijk geld in te zamelen in de strijd tegen kanker”.

Met de opbrengst wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met uiteindelijk doel de ziekte onder controle te krijgen, zodat er in de toekomst niemand meer doodgaat aan deze afschuwelijke ziekte.

Nu zoek Noorman zoveel mogelijk mensen, bedrijven en/of instellingen die hem willen sponsoren.

Via deze link kunt u per beklimming of een vast bedrag doneren.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.