Jorritsma Bouw B.V.

Jorritsma Bouw B.V. is een Aannemer gelegen aan Harlingerstraat 72 in Bolsward.

Meer informatie over Jorritsma Bouw B.V. in Bolsward

Jorritsma Bouw is een modern en vooruitstrevend familiebedrijf dat al vijf generaties bestaat. Het bedrijf is opgericht in 1880 door Johannes Jorritsma en behoort nu tot de grootste bouwers van Noord-Nederland, met een jaarlijkse omzet van meer dan 100 miljoen euro en 250 werknemers. Het hoofdkantoor van Jorritsma Bouw bevindt zich in Bolsward en er is ook een vestiging in Groningen. Het bedrijf biedt uitdagende carrièremogelijkheden in de bouwsector, met een goed salarispakket en de kans om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. Werken bij Jorritsma Bouw is een kans om jezelf te bewijzen in een solide bouwbedrijf met een uitstekende reputatie.

Wil je weten wat Jorritsma Bouw B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jorritsma Bouw B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jorritsma Bouw B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jorritsma Bouw B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Jorritsma Bouw B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jorritsma Bouw B.V.

Bezoekers bekeken ook