Jongerenwerk Bolsward sluit haar deuren na vernielingen en drugs en alcoholgebruik

Het team van Jongerenwerk Bolsward heeft zaterdag besloten om het jongerencentrum aan de Burgemeester Praamsmalaan voor onbepaalde tijd te sluiten.

Volgens de vrijwilligers van JwB is er vrijdagavond tuinmeubilair gesloopt in de tuin en werd er alcohol en drugs gebruikt op het terrein, middelen die niet getolereerd worden bij JwB. Het is de tweede keer binnen een week dat het centrum gesloten wordt. Eerder deze week sloot het bestuur ook al voor een aantal dagen het centrum nadat er toen veel rotzooi op straat bleef liggen en een aantal jongeren zich niet wisten te gedragen.

Maar nu blijven de deuren voor onbepaalde tijd dicht. Het team wil eerst overleggen of ze zo nog wel verder willen gaan. De vrijwilligers balen enorm van het wangedrag van een kleine groep.Een grote groep jongeren die ter goede trouw is, is nu de dupe van het wangedrag van een paar individuen .

Het team gaat aankomende week aangifte doen bij de politie van de vernielingen en zal hierbij alle namen doorgeven van de mensen die deze bewuste avond aanwezig waren.

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.