Jongerenwerk Bolsward bijna klaar met verhuizing

Vastleggen in volledig scherm 22-8-2014 74859Het zijn de laatste loodjes voor de vrijwilligers van het jongerenwerk Bolsward want over een week gaan de werkzaamheden voor het team verder op een nieuwe locatie.

Jongerenwerk zat tot voor kort in de oude vleeskeuringsruimte van het stadhuis maar moest verhuizen voor de nieuwe plannen die de gemeente heeft met het stadhuis.

Vandaar dat de groep op zoek moest naar een locatie en die vond in de voormalige Christelijke Mavo aan de Burgemeester Praamsmalaan. Hier werd de afgelopen weken hard getimmerd en geverfd maar werden ook nog de nodige activiteiten gehouden. Zo werd in samenwerking met de buurtsportcoachen een survivaltocht georganiseert.

Vanaf vrijdag 29 augustus zullen de activiteiten vanuit de nieuwe ruimte worden georganiseert.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.