Jongerencentrum Bolsward voorlopig nog gesloten

Het jongerencentrum Bolsward blijft nog zeker tot aan het komende weekend gesloten vanwege de inbraak waarbij veel schade ontstond.

Volgens Jelle Weyer, voorzitter van Jongerenwerk Bolsward, kan men niet eerder open dan dat de schade, die de inbrekers achterlieten, volledig is hersteld. Vanwege de feestdagen is dat lastig en zal dat langer duren dan normaal. De vrijwilligers van het jongerenwerk vinden het verschrikkelijk dat de jongeren, waar zij het voor doen, nu niet in de kerstvakantie naar het centrum kunnen komen.

Ondanks het feit dat het Jongerenwerk niet veel geld heeft, loven zij toch een beloning uit van €100,- aan diegene die de gouden tip levert.

Jongerenwerk laat via hun facebookpagina weten wanneer het centrum weer open gaat.

Les ook: Inbraak dupeert Jongerenwerk Bolsward

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.